Birtokvédelem | ALPHA TEAM Security Kft. 

Birtokvédelem, birtokvita rendezés

Napjainkban egyre többször fordul elő, miszerint cégek, társaságok, illetve magánszemélyek, egyaránt birtokvitába keverednek, a tulajdonukban álló ingatlanokkal kapcsolatosan.

Cégünk segítséget nyújt ügyfeleink részére az esetleges birtokvédelmi viták peren kívüli rendezésére, a törvény adta keretek teljes körű betartásával. Megóvjuk megbízóink jogos tulajdonában álló birtokát, miszerint azt ne fenyegesse veszély, illetve mindaddig megbízóink mellett állunk, ameddig a birtokvédelmi vita fennáll. A birtokvédelmi megbízásaink során alaposan feltérképezzük az ellenérdekű fél hátterét, illetve amennyiben szükséges jogi elemzéseket is elvégzünk, amellyel minden helyzetben tudunk megoldást nyújtani problémájára.

Bővebb felvilágosításért, kérem keressen minket elérhetőségeinken!Tudnivalók a birtokvita rendezésről

Tudnivalók a birtokvita rendezésről

Ha valamilyen oknál fogva birtokvitába keveredett valakivel, fontos, hogy minél előbb rendezze azt. A birtokvédelem során lényeges a megfelelő eljárás, ezért részletes tájékoztatással segítünk Önnek, hogy milyen fontos lépéseket kell szem előtt tartania, ha szükségszerűvé válik a helyzet rendezése.

A birtokvédelem első lépései közé tartozik, hogy a birtokosnak az eljárás folyamán igazolnia kell, hogy birtokában van az ingatlan, illetve a birtoklásában önhatalmúlag megzavarták. Egy megbízott jegyző megvizsgálja, hogy milyen volt az eredeti birtokállapot, majd hogy tulajdonosát milyen módon zavarták meg. Ám a birtoksértő magatartás bizonyítása igen hosszadalmas procedúra lehet ezen az úton, miközben a kellemetlen helyzet továbbra is fennállhat!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot birtokvita rendezés kapcsán, szakembereink gyors és hatékony megoldást nyújtanak peren kívüli eljárással! Vessen véget a bosszantó szituációnak, bízza ránk a birtokvédelem ügyintézését!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek