Járőrszolgálat | ALPHA TEAM Security Kft. 

Járőrszolgálat

Cégünk megbízható, tapasztalattal rendelkező szakképzett őrökkel és vagyonőrökkel dolgozik. Budapest egész területén vállalunk személy és vagyonvédelmi (ingatlanok, ipari létesítmények, fejlesztési területek) feladatok elvégzését. A megbízási szerződésünk lehet állandó, illetve eseti jellegű is, mint:

  • porta szolgálat
  • recepció szolgálat
  • időszakos ellenőrzés
  • riasztás esetén

A megbízási szerződésünkben foglalt feladatok alapján előre előkészített járőr és vagyonőr szolgáltatást vállalunk járőreinkkel. Minden esetben az elsődleges célunk, hogy a megbízási szerződésünkben foglalt feladatok maradéktalanul teljesüljenek.

A szolgálati tevékenység rendje legtöbb esetben 0-24 óráig terjed a hét minden napján. Gyakori az időszakos, vagy részmunkaidős védelem, amely az érintett objektum nyitvatartási idején kívüli intervallumot fedi le. Az elsődleges feladat minden esetben a védelem és a biztonság.

A járőr, illetve biztonsági szolgálatot végző kollégáink a védett területet meghatározott időben és véletlen időpont/okban körbejárják és ellenőrzik, fokozott figyelmet fordítva azokra a területekre, amelyet a biztonsági kamera rendszer nem, vagy csak részben lát be.

Miért vegye igénybe a járőrszolgálatot?

Miért vegye igénybe a járőrszolgálatot?

Megrémítik a manapság gyakorta előforduló betörések, rablások? Telephelye, irodahelyisége kieső, lakatlan területen található? Üzleti befektetéseit nem szeretné a károk megtérítésére, a betörések okozta helyreállításokra fordítani? Amennyiben hatékony megoldást keres a védelemhez, döntsön járőrszolgálatunk mellett!

Járőrszolgálatunk olyan szakemberekből tevődik össze, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, így tisztában vannak azokkal a tipikus helyzetekkel, amelyekre kiemelt figyelmet kell fordítaniuk munkájuk során. Munkatársaink a járőrszolgálati feladataik elvégzése során tisztában vannak azzal is, hogy mely időpontokban kell ellenőrzést folytatniuk a létesítményben és az épület közvetlen környezetében, így garantált a vállalkozás biztonsága.

Járőrszolgálatunk legfőbb célja, hogy növeljük a biztonságérzetét távollétében, ezért kollégáink mindent megtesznek a létesítmény védelméért, így megbízható szolgáltatást vehet igénybe, ha minket választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek