Kivonuló szolgálat | ALPHA TEAM Security Kft. 

Kivonuló szolgálat

Cégünk szakképzett járőrökkel dolgozik együtt, akik magabiztosan és szakszerűen lépnek fel a felmerülő problémák elhárításában, szorosan együtt működve a 0-24 órában felügyelő diszpécser központunkkal közösen. Tapasztalataink alapján a Távfelügyelet és a Kivonuló szolgálat kombináltan működik a leghatékonyabban, az olyan infokommunikációs eszközöket használva, mint:

  • vagyonvédelmi technika
  • biztonsági kamera rendszer
  • egyéb riasztó rendszerek (tűzjelző, lift vészjelző, gépjármű védelem),

amelyek vészjelzéseket közvetítenek központunk felé, ahol az ügyeletes diszpécser azonnal intézkedik a hiba elhárításáról, akár egy telefonos segítségkérés esetén, illetve vészjelzés esetén értesíti a Kivonuló szolgálatot.

Diszpécser központunk a nap 24 órájában felügyel, és gondoskodik a vészjelzések során felmerülő problémák kezeléséről, megoldásáról. Segítségkérés esetén, telefonon nyújtunk segítséget a probléma megoldására, illetve amennyiben szükséges kivonuló járőreink segítenek az elhárításban. Riasztás esetén a beérkező vészjelzéseket a 0-24 órában ügyelő diszpécsereink haladéktalanul értesítik a Megbízó által megadott személyeket, szervezeteket, miközben a távfelügyelet a riasztás helyszínére küldi járőreinket, akik átvizsgálják, illetve megállapítják a riasztás okát, valamint gondoskodnak a helyszín biztosításáról. Ellenőrzik a védett objektum zártságát, sértetlenségét, a Megbízó személyes és vagyontárgyainak épségét szem előtt tartva, illetve megakadályozzák az esetleges további káresemények kialakulását.

Egy esetleges tettenérés esetén, kollégáink felügyelik a tettest az illetékes hatóságok kiérkezéséig, miközben az ügyeletes diszpécserrel együtt működve, dokumentálják a riasztással kapcsolatos körülményeket, amely feljegyzések, jegyzőkönyvek megtekintésére lehetőséget biztosítunk Megbízóink részére.Mikor vehető igénybe a kivonuló szolgálat?

Mikor vehető igénybe a kivonuló szolgálat?

Mindenki szeretné biztonságban tudni otthonát és a benne található értékeket, ezért érthető, hogy egyre többen élnek a távfelügyelet lehetőségével, amelyet plusz különböző szolgáltatásokkal együtt is igénybe lehet venni, így az ügyfelek teljesen egyedi igények alapján tehetik személyre szabottá otthonuk védelmét.

Ha Ön is távfelügyelettel szeretné védeni otthonát az illetéktelen behatolóktól, mindenképp vegye igénybe mellé a kivonuló szolgálat lehetőségét is, aminek köszönhetően még hatékonyabb biztonság alá helyezheti ingatlanját, értékeit!

A kivonuló szolgálat riasztás esetében azonnal a helyszínre vonul, ahol további intézkedéseket foganatosítanak, ha gyanús dolgokat tapasztalnak az ingatlan körül. A kivonuló szolgálatban csakis kellő szakképesítéssel és felszereléssel rendelkező biztonságtechnikai szakemberek dolgoznak, így bármilyen probléma esetében sem kell aggódnia, hiszen otthona biztonsága kiváló kezekben van!

Távfelügyelet esetén kérje a kivonuló szolgálat lehetőségét is! Keressen minket bizalommal!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek