Magánnyomozás | ALPHA TEAM Security Kft. 

Magánnyomozás

Cégünk nagyfokú tapasztalattal, illetve saját adatbázissal rendelkezik cégek háttér ellenőrzésében, cégvezetőkről és magánszemélyekről szóló információk gyűjtésében, gyanúk feltérképezésében.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

 • cégelemzés
 • partnerellenőrzés
 • titkos megfigyelés
 • adós felkutatás
 • cégen belüli bűncselekmények felderítése
 • peres (büntető, polgári- és munkaügyi) eljárások bizonyítékok begyűjtése
 • ingatlan tulajdoni múltjának ellenőrzése
 • eltűnt személyek felkutatása

Maximális diszkrécióval, szakképzett munkatársakkal együtt működve térképezzük fel a Megbízónk által kért személyeket, háttér információk begyűjtését, üzleti partner, illetve magánszemélyek esetében egyaránt.

A megfigyelt személy-, illetve személyeknél kivizsgálásra kerül:

 • anyagi helyzet
 • családi körülmények
 • fedezet
 • működőképesség
 • fizetőképesség

A megfigyelés tartalmazza a célszemély összes tevékenységét, találkozóját, mozgási útvonalait, eseményeit, helyszíneket, dokumentációban rögzítve, amelyet a megbízási feltételek teljesítésekor átadunk Megbízóink részére.

A magánnyomozásról bővebben

A magánnyomozásról bővebben

A magánnyomozó olyan személy, aki általában egy harmadik fél megbízásából végez nyomozói tevékenységet, ami akár lehet eltűnt személy utáni kutatás, a megbízó által kért személy megfigyelése, hűtlen házastárs megfigyelése, különböző egyének felkutatása, bizonyítékgyűjtés és még számos feladat lehet. A magánnyomozással, mint fogalommal, annak ellenére, hogy a szó ismert, sokan nincsenek tisztában, és ezért sokszor filmekben, videókban látottak alapján fordulnak a magánnyomozóhoz irreális, törvényen kívüli igényekkel. Ezzel ellentétben hivatásos magánnyomozó csak olyan személy lehet, aki megfelel bizonyos jogszabályoknak.

Mint sok más területen, magánnyomozás terén is találkozhatunk nem megfelelően felkészült, képzetlen magánnyomozókkal, akik által esetlegesen téves információkhoz juthatunk hozzá. Ezért ha magánnyomozásra lenne szüksége, akkor érdemes előre tájékozódnia az adott cég szolgáltatásaival kapcsolatban! Ha gyors és hatásos magánnyomozót szeretne, akkor forduljon hozzánk! Felkészült munkatársaink nagyfokú tapasztalattal rendelkeznek magánnyomozás terén! Nálunk megannyi lehetőség közül választhat!

Esetleg valaki adósa, de nem tudja utolérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Tapasztalt kollégáink segítségére lesznek!Magánnyomozó iroda: információgyűjtés diszkréten és hatékonyan!

Magánnyomozó iroda: információgyűjtés diszkréten és hatékonyan!

A magánnyomozó irodák szolgáltatásait igénybe venni manapság nem jelent már filmbe illő dolgot. Sokan a magánnyomozók tevékenységét kalandokkal, izgalmakkal, üldözéssel, titkokkal kötik össze, de ez csak részben igaz. A magánnyomozó irodák tevékenysége ennél sokkal prózaibb, hiszen többnyire azzal dolgoznak, amire mindenkinek fáj a foga: értékes információval.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan szolgáltatót keres, ahol diszkréten, gyorsan és hatékonyan dolgoznak, ahol eredményorientált, profi szakemberek segítenek megoldani a felmerülő problémákat! Fő profilunkba cégekkel, magánszemélyekkel kapcsolatos felderítés, információgyűjtés tartozik.

Szerződéskötés előtt áll, de nem tudja, bízhat-e leendő partnerében? Nem tud dűlőre jutni az adósaival? Szüksége lenne több megbízható információra egy bizonyos céggel kapcsolatban? Közreműködünk még eltűnt személyek felkutatásában, bizonyítékgyűjtésben is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magánnyomozó irodánkra az információgyűjtést!Eltűnt személy? Magánnyomozó irodánk segít megtalálni!

Eltűnt személy? Magánnyomozó irodánk segít megtalálni!

Egy felkészült magánnyomozó iroda segítségére sokféle ügyben támaszkodhatunk, így például akkor is, amikor nem találunk valakit. Magánnyomozó irodánk eltűnt személyek felkutatásában is segít, így nyugodtan forduljon hozzánk, ha ilyen jellegű probléma megoldásához keres rutinos szakembereket.

Sokféle okból eltűnhet valaki, az is előfordulhat, hogy az illető szándékosan intézte úgy, hogy ne ismerje senki az aktuális tartózkodási helyét. Ilyenek lehetnek a volt üzleti partnerek, adósok, kétes ügyekbe keveredett cégek tulajdonosai. Gyakran előfordul, hogy valaki törvénytelen eszközökhöz folymodik, majd pedig megpróbál eltűnni a hitelezők, átvert partnerek, illetve az igazságszolgáltatás elől.

Amennyiben azt szeretné, hogy rövid időn belül konkrét eredményeket kapjon kézhez, forduljon magánnyomozó irodánkhoz! Számos ügyet megoldottunk már eltűnt személyek felkutatásával kapcsolatban is, az Ön ügyét is sikerre visszük! Megadott elérhetőségeinken egyeztethet velünk időpontot személyes találkozóra!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek