Őrzés-védelem | ALPHA TEAM Security Kft. 

Őrzés-védelem

Az őrzés-védelmi feladatok ellátásának keretein belül, Cégünk vállalja a biztonságtechnikai feladatok ellátását napi 24 órában. Az őrzés-védelemhez tartoznak továbbá a következő munkafeladatok:

  • a kiépített biztonsági rendszerek felügyelete, kezelése
  • gépjármű-, személymozgás ellenőrzése, szállítmányellenőrzés
  • észlelhető káresemény esetén a tűzoltóság illetve az illetékes szakhatóságok, valamint a Megbízó értesítése, műszaki mentés
  • a Megbízó által kijelölt terület őrzés-védelme
  • a kijelölt ellenőrzési pontokon észlelt események dokumentálása, őrnapló vezetése


Érezze jól magát, a biztonságról mi gondoskodunk!

Érezze jól magát, a biztonságról mi gondoskodunk!

Amikor szórakozóhelyen tartózkodunk, nem biztos, hogy figyelmünk mindig saját biztonságunkra, testi épségünkre korlátozódik. Legyen szó kültéri, vagy beltéri szórakozási lehetőségről, a veszély lehetősége mindig fennáll.

Különböző veszélyforrásoknak vagyunk kitéve, ezt az esetek többségében nem mindig tudjuk befolyásolni. Az első, és legfontosabb, legfőképp beltéri szórakozás esetében, hogy a túlzsúfoltságot mindenképp kerüljük. Sok, különböző szer befolyásoltsága alatt álló emberből más és más ingereket hoz ki egy ilyen szituáció, van, aki agresszívvé válik, így egy akár verekedés is kialakulhat, továbbá a zsebtolvajok, lopások kedvelt helyszíne egy tömegeket vonzó esemény.

A bajt idejében kell jeleznünk olyan személyeknek, akiknek hatásköréhez tartozik az őrzés-védelem, és hagyjuk, hogy ők intézkedjenek helyettünk. Mivel nekik megvan a megfelelő jogkörük ahhoz, hogy tegyenek a biztonságos szórakozás érdekében, ezért ne öntörvényűleg tegyünk igazságot, mert akár saját magunkat is bajba keverhetjük. Az őrzés-védelem továbbá nem engedi, hogy különböző fegyverek, vagy testi épségünkre ártalmas eszközök a helyszínre kerülhessenek, ám, ha ez mégis megtörténik, azonnal cselekednek.

Ha szeretné vendégeit biztonságban tudni, és önfeledt szórakozást nyújtani nekik, válassza őrzés-védelem szolgáltatásunkat, mellyel megelőzzük együtt a bajt, és a veszélyforrást idejében kiiktatjuk!Az őrzés-védelem előnyeiről bővebben

Az őrzés-védelem előnyeiről bővebben

Manapság, a megnövekedett bűnesetek világában az emberek joggal féltik értékeiket és értelemszerűen olyan megoldásra van szükségük, amivel távollétük alatt is biztonságban tudhatják magán vagy vállalati ingatlanjukat. Ha Ön is szeretne nyugodtan aludni, és minden váratlan helyzetet számításba vesz, döntsön az őrzés-védelem szolgáltatás mellett, ami számtalan előnyt tartogat az ügyfelek számára.

Az őrzés-védelemnek köszönhetően többé nem kell amiatt aggódnia, hogy tulajdonában bármilyen kár keletkezne vagy bűneset áldozatává válna, ugyanis kollégáink folyamatosan gondoskodnak az ingatlan védelméről, ennek köszönhetően csak azok jutnak be a védett területre, akik arra jogosultak.

Az őrzés-védelem nemcsak a bűnözőket segít távol tartani, hanem többek között a tűz okozta károkat is az ingatlanon belül és kívül, ugyanis a folyamatos ellenőrzés lehetővé teszi azt, hogyha a biztonsági szakemberek bármilyen gyanús, az ilyen esetekkel összefüggő jelenséget észlelnek, azonnal jeleznek erről az illetékes szerveknek.

A szolgáltatás igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek