Személyvédelem | ALPHA TEAM Security Kft. 

Személyvédelem

Cégünknél a személyvédelmi rendszerben megfelelően képzett, küzdő sportokban jártas, megfelelő technikai eszközökkel felszerelt munkatársakkal dolgozunk, szolgálati, illetve civil öltözetben egyaránt. Elsődleges feladat a célszemély testi épsége, és a helyszín teljes körű biztosítása.

Megbízóink lehetnek:

 • társadalom hivatalos vezetői
 • közjogi méltóságok
 • üzletemberek
 • fenyegetett magánszemélyek
 • megbízóink családtagjai, stb. ...

Védelmi területek:

 • lakhely
 • munkahely
 • utazás során
 • rendezvényeken
 • konferencián
 • tárgyaláson, stb. ...

Szolgáltatásunk elérhető 0-24 órában, illetve előre leegyeztetett időpontokban egyaránt. Munkatársaink védelemmel, technikai eszközök alkalmazásával biztosítják a védett személy fizikai épségét. Utazás során előre feltérképezzük a legoptimálisabb útvonalat, kiszűrjük a potenciális támadásokat, veszélyhelyzeteket.

A veszélyhelyzet lehet közvetett, (mint fenyegetések telefonon, levélben, zaklatás stb…) vagy közvetlen is (mint személyesen, fizikálisan támadó fellépés, fikai erőszak megkísérlése, fanatizmus, esetleg merénylet), ezeken kívül lehet előre nem látható helyzet, zavaró körülmény (mint tűzeset, közüzemi hiba, robbanás az épületben, állat támadás, közlekedési baleset, stb…), amely pánik helyzetet okozhat, melyeket gyorsan, szakszerűen kell elhárítani, megoldani.

Kollégáink Megbízóinktól előzetesen információt gyűjtenek, amely megkönnyíti munkatársaink védelmi feladatainak ellátását. Védelmi gyűrűk kialakításával akár több testőr bevonásával, állandó hírösszeköttetéssel, maximális diszkréció mellet biztosítunk védelmet Megbízóink részére.

Személyvédelem felsőfokon

Személyvédelem felsőfokon

Sokan sok féle okból vehetnek igénybe személyvédelmi szolgáltatásokat. Úgy érzi fenyegetés alatt áll? Esetleg pozíciójából kifolyóan sokaknak érdekében állhat Önnek ártani? Vagy csak szeretné utazásai során biztonságban tudnia magát vagy távollétében szeretteit? Ezekben az esetekben a legmegfelelőbb választás személyvédelemi szolgáltatásokat választani, de itt sem mindegy milyen céget választunk védelmünkhöz.

Válassza a mi cégünket! Cégünk rengeteg területen vállalja az Ön védelmét, valamint egyéb más szolgáltatásokat is igénybe vehet! A megfelelő személyvédelemhez szükséges a védelmet végző alkalmazottak megfelelő felkészültsége! Biztosítjuk Önnek, hogy képzett munkatársaink kellő odafigyeléssel, a legnagyobb hatásfokon végzik munkájukat. Vállaljuk a védelmet lakhelyén, munkahelyén esetleg utazása közben, aminek során előre feltérképezett útvonallal biztosítjuk a zökkenőmentes utazást! Munkatársaink vészhelyzet esetén is a legjobb tudásukkal látják el munkájukat.

Érdeklődjön további szolgáltatásainkért honlapunkon. Forduljon hozzánk bizalommal!

Személyvédelem: érezze magát minen esetben teljes biztonságban!

Személyvédelem: érezze magát minen esetben teljes biztonságban!

Sajnos az életben előfordul, hogy akkor is veszélybe kerül a biztonságunk, amikor éppen nem is gondoljuk, hogy gond lehet. Idővel azonban ennek egyértelmű jelei mutatkoznak. Fenyegető leveleket kap? Gyanús telefonokkal bombázzák, ismeretlenek mennek oda Önhöz az utcán és megfenyegetik? Sok ember a munkájából adódóan fokozottabb mértékben van kitéve az ilyesfajta támadásoknak, nekik ilyenkor profi személyvédelemre van szükségük.

Keresse fel cégünket bizalommal, és vegye igénybe professzionális szolgáltatásainkat személyvédelemmel kapcsolatban is! Amennyiben úgy dönt, hogy minket választ, nem kell rettegnie, ha kilép az utcára, biztonságban érezheti magát a munkahelyén és megszabadulhat a félelemtől otthonában. Felkészült, harcedzett, megbízható kollégáink vigyáznak Önre és elhárítják a veszélyt, miközben az Ön testi épségét védik.

Ha úgy gondolja, hogy szüksége van személyvédelemre, vegye fel velünk a kapcsolatot a további tudnivalókért!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek